Introductie tot Barbara’s “zielsbrieven”

24

December 2023

Wie ben ik?

Mijn naam is Barbara De Schrijver. Net als jij verwonder ik me over wat er zich allemaal afspeelt in de wereld. Er is zoveel magie. Er is tegelijk zoveel onrust. Met wat verbind jij je het meeste dezer dagen?

Mijn zoon, Senne Trenson, en ikzelf wensen elkaar iedere dag een magische dag. Wij kiezen ervoor om ons te verbinden met het liefdevolle. Met dat wat licht is en licht geeft.

We hebben diepgaande, verbindende gesprekken. We zijn verbonden als moeder en kind, maar we zijn ook overduidelijk zielen die gekozen hebben om elkaar in dit leven op te tillen naar een hoger niveau. Niet hoger als zijnde beter, maar hoger in trillingsniveau. Want alles is energie. Zoveel is me onderhand duidelijk.

Zelf ben ik niet meer aan het werk. Toch niet in een betaalde functie. Niet langer als werknemer, niet langer als coach. Ik ben echter levenslang een zielswerker. Ik kan niet anders. Het is wie ik ten diepste ben.

“It may be that when we no longer know what to do
we have come to our real work,

and that when we no longer know which way to go
we have come to our real journey.”

– Wendell Berry

Mijn verhaal

Toen ik zwanger was van Senne, ons derde kind, onze eerste zoon en ons nog enig levende kind, was ik nog niet bezig met ‘bewustzijnswerk’. Of beter gezegd, nog niet bewust.

Want natuurlijk had de dood van onze 2 dochters, Zoë en Sarah, een immense impact op wie hun papa en ik toen waren. Ik werd heel erg zoekende in het doel van het leven en in de betekenis van de dood.

Ondanks het sterven van mijn dochters, was er een absolute zekerheid dat ons derde kind zou leven. Ik wist diep van binnen dat dit kind een zielsmissie had waarbij leven noodzakelijk was om het te voltooien. Ik wist dat zijn energie betekenis zou hebben voor de wereld.

Niet vanuit ego, maar vanuit ziel.

Ondertussen is hij 25. We brachten onlangs 4 dagen samen aan zee door te Oostende. Een plek die voor ons van (familie)betekenis is. Onze gesprekken waar zo magisch. Zo betekenisvol. En het werd me toen duidelijk dat, systemisch-gewijs, het tijd is dat ik mijn zichtbaarheid terug omarm. Dat mijn zichtbaarheid ook mijn zoons zichtbaarheid mogelijk maakt.

Hier ben ik dus.
Helemaal terug van (zichtbaar) weg geweest.
Maar terug op een laag dieper.
Terug meer verbonden met wie ik in essentie ben.

Waarom ben ik terug?

Ik ben terug om 2 redenen.

De eerste benoemde ik daarnet, mijn zichtbaarheid in het belang van Sennes zichtbaarheid.

Maar er is ook een andere reden. Diep van binnen voel ik namelijk dat we op een cruciaal moment aanbeland zijn. Een moment waarbij het echt van belang wordt om een keuze te maken. Een keuze die te maken heeft met ‘uit het slachtofferschap’ stappen. Een keuze die te maken heeft met zich opnieuw verbinden met het liefdevolle. Met dat wat echt telt. De vibratie van Licht en Liefde.

Ik moet spreken.
Ik moet zichtbaar worden.
Het is mijn roeping.
Mijn zielsmissie.

Samen naar meer vrijheid

Gelukkig zijn we met velen. Elk op onze eigen manier. Vanuit onze eigen zielsblauwdruk. We zijn met velen om diegenen die zich nog te weinig bewust zijn van de impact die ieder van ons heeft, aan te trekken. Elk vanuit onze eigen missie. Elk vanuit onze eigen vibratie maar met één zelfde doel: VRIJHEID OP AARDE VOOR ALLES IEDEREEN IN LICHT EN LIEFDE.

Vrijheid vanuit liefdevolle verbinding.
Vrijheid vanuit de ziel en niet vanuit de visie van het ego.

Het heeft even geduurd voordat ik mijn nieuwe weg hiertoe vond. Maar toekomst – heden – verleden hangt veel meer aan elkaar dan je misschien kunt bevroeden.

Mijn zielsbrieven

En zo is het al een hele tijd dat ik met het idee van Zielsbrieven speel. Dat ik er over sprak met een aantal mensen. Dat ik wist dat deze van betekenis konden zijn, alleen wist ik de ‘hoe’ niet.

Laat dit nu één van de zaken zijn die ik in de loop van mijn leven geleerd heb: de ‘hoe’ is een middel van het ego en het ego is beperkt en vaak beperkend.

Dus laat ik los en ik wacht tot het moment dat ik ‘als vanzelf weet’ van de volgende stap is.

Zo schreef ik kort geleden mijn eerste Zielsbrief. Een brief waarvan mijn zoon op dat moment nog niet wist dat die eraan kwam, maar waarvan ik aan hem heb gevraagd om er iets mee te doen zodat het breed verspreid kan worden.

Niet omdat ik zo graag wil dat MIJN Zielsbrief gelezen wordt, maar omdat het tijd is om met ons allen op te staan en zo mee te werken aan een betere wereld. Aan de Nieuwe Wereld.

Ben jij ook klaar om mijn allereerste Zielsbrief te lezen en tevens ook mijn toekomstige als eerste in jouw mailbox te ontvangen?

Zielsgroet
Barbara

Gerelateerde blogverhalen

feb 11 2024

Vertrouwen in jouw manifestatiekracht

Een tijdje geleden ging ik langs bij de garage voor het jaarlijks onderhoud van onze auto. Het was onze allereerste afspraak in deze garage. Ik wil rond deze ervaring...
jan 24 2024

Volg je zielsvonk

Deze morgen bij het wakker worden bleek het gesneeuwd te hebben. De natuur laat me zoveel ontzag voelen voor haar schoonheid (de historische verklaring van het woord...
dec 31 2023

Beweeg jij mee op de cycli van het leven?

Na alle grijze en natte dagen van de voorbije maanden kwam er plots deze zon tevoorschijn. Wat een geschenk! Het aanzicht van de prachtige gloed en de omringende natuur...
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Ontdek hoe je een leven vol mogelijkheden creëert.

Van tekorten naar overvloed webinar (Celine)
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Ontdek hoe je een leven vol mogelijkheden creëert.

Van tekorten naar overvloed webinar (Sophie)
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Haal maximaal rendement op je vermogen dankzij taxcertificaten.

TaxcertificatenPro MODULE
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Dé gids naar een leven vol mogelijkheden.

4 sleutels naar 360° vrijheid - Eveline Cleyman
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Dé gids naar een leven vol mogelijkheden.

4 sleutels naar 360° vrijheid
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Jouw toegang tot 7 gratis Zielsbrieven

Zielsbrieven