MISSIE

Vrijheid voor iedereen.

BEZIELER

Senne Trenson is eigenaar en bezieler van OMNIGO 360. Hij werkt elke dag vol passie aan het realiseren van deze (levens)missie. Hierin wordt hij bijgestaan door zijn naasten en zijn team van eveneens gepassioneerde OMNIGO Partners en Freelancers.

Senne Trenson

Eigenaar & Vrijheidscoach

   

Wat doen we?

De komende 10 jaar zal OMNIGO 360 uitgroeien tot en gekend zijn als dé globale entiteit die mensen helpt om HUN 360° vrijheid en maximale potentieel te bereiken. Dit doen we als volgt:

WE CREËREN 360° VRIJHEID

We begeleiden vrijheidszoekers op het pad naar hun 360° vrijheid. Onafhankelijk van hun huidige situatie of beroepsmatige bezigheden.

Dit doen we via onder meer online trajecten, 1-op-1 begeleiding en een groeiende community met gelijkgestemden.

Verder op deze pagina lees je het (hopelijk inspirerende) verhaal achter het ontstaan van OMNIGO 360.

WE GEVEN JOU EEN KEUZE

Je staat vandaag op een tweespoor:

 • De ene weg is het gekende. Het traditionele. Dat wat je gewoon bent; met gekende resultaten, gekende voor- en nadelen. Het pad dat een (vals) gevoel van veiligheid geeft.
 • De andere weg is het ongekende. Het gewaagde. Dat wat je kan verrassen; met nieuwe resultaten, nieuwe voordelen. Het pad dat je misschien een onzeker gevoel geeft.

De tweede weg geeft je misschien een onzeker gevoel, maar neem het van ons aan dat het de enige manier is om écht vrij te zijn. Om een nieuwe realiteit te creëren, los van opgelegde of aangeleerde beperkingen.

Beeld je eens in dat je elke dag doet wat je graag doet. Dat je je hart kan volgen en hiervoor beloond wordt met alles wat je wenst: gelukzaligheid, innervrede, een (zo goed mogelijke) fysieke en mentale gezondheid, financiële vrijheid, tijd vrijheid en locatie vrijheid en nog zo veel meer.

De vraag is dus: ben jij klaar om te vertrouwen? Ben je klaar om bewust te kiezen voor (meer) vrijheid op persoonlijk én professioneel vlak? Via OMNIGO 360 sta je er nooit meer alleen voor.

WE WERKEN ZIELSGERICHT

Senne en iedereen in het OMNIGO 360 Team onderneemt zielsgericht; vanuit ons hart en vanuit wie we zijn in onze kern.

We focussen met ons allen op meer vrijheid creëren, een positieve impact maken (direct of indirect) en voldoening halen uit wat we doen.

Dat is waar ondernemerschap voor ons om draait. Dit is onze drijfveer.

Mede daarom hebben we gekozen voor de meest toegankelijke vorm waarin we onze expertise konden delen met de wereld. De alles-in-één formule naar 360° vrijheid: “OMNIGO 360 Plus.

WE WERKEN PERSOONSGERICHT

Vanuit onze zielsgerichte aanpak, werken we ook zeer persoonlijk. We houden ervan om mensen die het écht willen en bereid zijn om het nodige te doen te begeleiden naar in eerste instantie meer vrijheid, en uiteindelijk volledige, 360° vrijheid.

Uit ervaring weten we dat mensen met volgend profiel de beste resultaten krijgen:

 • Je hebt een open houding / mindset.
 • Het concept “vrijheid” spreekt je enorm aan.
 • Je verwacht méér van het leven.
 • Je bent zoekende.
 • Je wilt verandering in je leven.
 • Je gelooft dat je meer verdient.
 • Je wilt niet (meer) alles alleen doen.
 • Je wilt begeleiding van experten.
 • Je bent klaar om ACTIE te nemen.

Dit zijn enkele eigenschappen die mee bepalen of iemand “coachable” is. Met andere woorden, of iemand open staat om te leren en zich te ontwikkelen als mens om zijn of haar doelen te bereiken.

Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Dan is de kans zeer groot dat we betekenisvol kunnen zijn voor jou.

WE FOCUSSEN OP KENNIS + ACTIE

Er is niks wat zo krachtig is om jouw vrijheid terug in eigen handen te nemen op sneltempo als een combinatie van kennis + actie.

Via online trajecten (cursussen) met blijvende begeleiding krijg je kennis die je écht nodig hebt om jouw leven voor altijd te veranderen. Bij elk onderdeel krijg je ook “toepassingen” zodat je perfect weet welke actie je kan nemen. Elk traject vormt steeds een stappenplan dat je eenvoudig kan volgen om van punt A naar punt B te gaan.

We breiden ons aanbod continu uit om je een totaaloplossing te kunnen bieden met alles wat je nodig hebt om al jouw vrijheidsdoelen te bereiken.

Tenslotte gaan we ook talloze samenwerkingen aan. Van experten die jou optioneel bijkomende 1-op-1 begeleiding bieden (diensten), tot producten in allerlei categorieën die een meerwaarde kunnen betekenen voor jouw leven en jouw vrijheid.

WE ZIJN COMMUNITY GERICHT

Je kan gratis lid worden van onze community via één van onze kennismaking producten (zie onderaan deze pagina). We houden je dan (indien gewenst) op de hoogte, je ontvangt concrete tips & tricks en we nodigen je uit tot bepaalde kansen binnen OMNIGO 360. Dit vertegenwoordigt zo’n 5% van alles wat we te bieden hebben.

Onze unieke aanpak betekent dat we veruit het meeste waarde (95%) bieden aan onze Plus Leden:

Het verhaal achter OMNIGO 360

Hieronder deelt Senne de tijdlijn van de lange weg en zoektocht naar zichzelf, zijn levensmissie en, uiteindelijk, zijn 360° vrijheid.

2016

Ik ben gestart met ondernemen op amper 18-jarige leeftijd. In maart 2016 bouwde ik mijn eerste website, gericht op “affiliate marketing”.

2017

In maart 2017 woonde ik een 3-daagse seminar bij in Londen. Dit bleek een bedrog organisatie te zijn. Toch heb ik geen moment spijt gehad van deze trip. Het was niet enkel een leuke ervaring, maar nog veel belangrijker; ik leerde er mensen kennen die me mee op het pad hebben gebracht waarop ik me vandaag bevindt.

In de zomer van 2017 kreeg ik mijn eerste webdesign opdracht voor een ondernemer. Dit bleek op dat moment niet iets te zijn waarmee ik verder wilde gaan. En dus was ik nog steeds zoekende.

In september 2017 kwam ik via mijn mentor in aanraking met Bitcoin en de onderliggende technologie. Hierin verdiepte ik me in de maanden die volgenden. Ik merkte dat ik een grote interesse had in de financiële wereld, investeren, de economie enz.

2018

Daarom besloot ik in januari 2018 om een eigen educatieplatform te creëren om mensen kennis te geven over ons economisch systeem en over investeren. Ik werkte vaak 12 uren en meer per dag, regelmatig tot ver na middernacht, doorheen 2018. Tegen eind 2018 had ik 2 cursussen gecreëerd en had ik een volledige visie uitgewerkt. Maar toen realiseerde ik me dat 1. ik het beu was om mensen te moeten overtuigen dat ze dit nodig hadden en 2. dat ik het geld niet had om promotie te maken en te kunnen groeien.

2019-2021

Dus maakte ik in februari 2019 de moeilijke beslissing om dit project,  waar ik een jaar aan sleutelde, in de ijskast te plaatsen. Ik besloot me te focussen op mijn vaardigheden in webdesign, online marketing en automatisatie.

Dit leidde tot de creatie van OMNIA Web Agency in februari 2019, vandaag gekend als “OMNIGO Business”. Hieraan werkte ik, opnieuw achter de schermen, tot september 2021. Dan pas zette ik stappen om mijn doelgroep effectief te bereiken. De waarom hierachter is een lang (groei)verhaal.

Tegen dan was ik al volledig opgebrand door 5.5 jaar lang kei hard te werken aan een toekomst met meer vrijheid, zonder de resultaten die ik verdiende, hoopte, verwachtte.

2022-2024

Waar 2018 in eerste instantie een “verloren jaar” kon lijken (al heb ik dit persoonlijk nooit zo gezien), bleek het in februari 2022 cruciaal te zijn voor de geboorte van OMNIGO 360.

De cursussen die ik creëerde in 2018 onder de vlag “Crypto University EU”, herpubliceerde ik in maart 2022 op een nieuw platform wat ik doopte tot “OMNIGO Campus”. Zo kon ik heel snel een aanbod in de markt plaatsen waarmee we de eerste vrijheidszoekers konden bereiken.

Na 6 zware jaren met veel uitdagingen, vallen en opstaan, vond ik zo in 2022 mijn levensmissie en omarmde ik in de jaren hierop volgend de kracht van samenwerkingen.”

Wat kan je leren uit dit verhaal?

Alles wat OMNIGO 360 vandaag is, is ontstaan uit Sennes eigen ervaringen, visie en expertise en deze van OMNIGO Partners die hun belangrijke bijdrage leveren. Het is uit de duisternis van uitdagingen, obstakels en pijn dat zij hun licht ten volle laten schijnen.

Het is onze intentie om jou te inspireren om:

 • Te reflecteren over welke tekorten jij vandaag ervaart in jouw leven.
 • Te ontdekken wat jouw drijfveren zijn om meer vrijheid na te jagen.
 • Vol overtuiging te kiezen voor de “tweede weg”: 360° vrijheid op persoonlijk én professioneel vlak.
 • Niet dezelfde fouten te maken die Senne en OMNIGO Partners op hun pad tegenkwamen.

Als je het pad naar vrijheid alleen wil bewandelen, zal het misschien lukken. Maar hoe dan ook, zal het veel moeilijker zijn én is de kans op slagen veel kleiner dan wanneer je jezelf omringt met mensen die zich op hetzelfde pad begeven, een soortgelijke visie hebben op het leven en die je kunnen inspireren en motiveren. OMNIGO 360 kan jou deze community, en nog veel meer, bieden.

OnsGRATIS(online) mini-traject met 6 lessen kan je op weg helpen naar (meer) controle over je leven, je vrijheid en je toekomst. Geen verdere verplichtingen. Je krijgt meteen toegang en kiest zelf wat je ermee doet:

Ervaringen van onze leden

Luc D.

"Het helpt ook als je iemand hebt waarop je kan terugvallen in onzekere tijden. Zo'n introductie seminar heeft me overtuigd van hun goede bedoelingen om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling naar individuele vrijheid."

Jolien B.

"Ik wist niet goed wat het ging zijn; het was ongekend voor me. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb. Het gevoel van mensen die ook met zo’n dingen bezig zijn, vragen over de toekomst, de maatschappij, wat doen wij allemaal, is dit wel normaal dat we zo moeten of willen leven, doen wat ons opgelegd wordt,... Gevoel van gelijkgestemden vond ik fijn."

Wendy V.

"Ik had een enorm aangenaam gesprek die er mij toe aanzetten om even na te denken hoe ik beter met mijn fysieke grenzen kan omgaan. Stof tot nadenken dus..."

Jacqueline R.

"Het gesprek was zeer verhelderend. Het heeft me weer doen dromen van hoe ik de toekomst wil zien voor mezelf."

 • 50% 50%

Je bent er bijna!

Dé gids naar een leven vol mogelijkheden.

4 sleutels naar 360° vrijheid
 • 50% 50%

Je bent er bijna!

Jouw toegang tot 7 gratis Zielsbrieven

Zielsbrieven