OMNIGO Partners

Van co-auteur voor onze online trajecten, tot het creëren van content in onze community, tot het bieden van 1-op-1 coaching trajecten vanuit hun expertises. OMNIGO Partners leveren bijdragen aan jouw 360° vrijheid op diverse manieren.

Senne Trenson

Vrijheidscoach

Senne is naast eigenaar en bezieler van OMNIGO 360 ook vrijheidscoach. Wie dit wenst kan een 1-op-1 begeleidingstraject starten met hem, in combinatie met OMNIGO 360 Plus. Dit aanbod volgt binnenkort. Sennes missie bestaat eruit om welstand en welzijn te creëren voor zichzelf en voor anderen. Een positieve impact te hebben. Doorheen zijn leven miljoenen mensen te inspireren en te helpen om ook het leven van hun dromen te leiden. Om vrij te zijn. Zijn levensspreuk is al sinds 2016: “Leef je dromen, in plaats van je leven lang te dromen.”

Barbara De Schrijver

Lichtbrenger

Barbara engageert zich om licht te brengen waar het duister is. Haar intentie is om de aardefrequentie te verhogen en zo bij te dragen aan de Nieuwe Wereld. Vanuit haar stelling “The only way out is the way in.” deelt zij haar kennis via onze trajecten, de community, blogverhalen en haar “zielsbrieven. Zij is er 100% van overtuigd dat we elk onze bijdrage te leveren hebben aan een betere wereld door middel van bewustwording. Haar levensspreuk luidt sinds enkele jaren: “Het mag me gemakkelijk gaan.”

Wim & Ina

Taxcertificaten Experten

Wim & Ina specialiseerden zich sinds 2012 in het investeren in taxcertificaten. Zij richtten taxlien.nl op in 2013 met als missie om anderen ook de kans te geven om vermogensgroei en semi-passieve inkomsten te genereren via deze unieke, ongekende, laag risico, hoog rendement investeringscategorie. In 2016 bereikten zij HUN 360° vrijheid en verhuisden ze naar warmere oorden. Hun kennis en ervaring zijn verwerkt in online trajecten op OMNIGO 360. Daarnaast bieden ze exclusief voor Plus Leden “Met de voeten in de klei” aan om in de praktijk te leren hoe alles werkt.

Sophie Van Gestel

Loopbaancoach

Sophie is life coach, loopbaanbegeleider, transformationeel cupping en relaxatie therapeute, en mama. Na een intensief proces van bewustwording dat begon in 2015 (en volgens haar nooit stopt) en verschillende opleidingen, startte ze haar eigen praktijk. Haar missie is om mensen te begeleiden naar meer bewustzijn in hun leven, gezin en werk. Ze wil mensen in beweging zetten dichter naar hun authentieke zelve en hen een toolbox geven waarmee ze de rest van hun leven verder kunnen. Zij is (co-)auteur van verschillende online trajecten. Wie dit wenst kan een 1-op-1 begeleidingstraject starten met haar, in combinatie met OMNIGO 360 Plus. Dit aanbod volgt binnenkort.

Eveline Cleyman

Bewustzijnscoach

Eveline is een creatieve ziel met interesses in o.a. spirituele- en zelfontwikkeling en schilderkunst. Ze blijft zichzelf continu ontwikkelen. In 2023 rondde ze haar opleiding als bewustzijnscoach af. Haar missie is om mensen te begeleiden bij hun transformatieproces naar innerlijke vrijheid, vrede, en levensgeluk. Haar levensspreuk: “Vrijheid is groeien van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent. Waar onze wil ontkiemt, bloeit de vrijheid op; en in die vrijheid van gedachten en daden huist de essentie van geluk.” Zij is (co-)auteur van verschillende online trajecten. Wie dit wenst kan een 1-op-1 begeleidingstraject starten met haar, in combinatie met OMNIGO 360 Plus. Dit aanbod volgt binnenkort.

Hilde De Moor

Helingscoach

Hilde heeft zich sinds 2017 volledig gericht op transformatie en het nemen van de regie over haar eigen leven. Verantwoordelijkheid nemen. Bewuste keuzes maken. Authentiek zijn en trouw blijven aan zichzelf. Haar levensmissie is om mensen te inspireren om te blijven geloven in de kracht binnen henzelf, hun eigen grenzen te verleggen en buiten hun comfortzone te treden, zelfs in moeilijke en uitdagende tijden. Haar levensspreuk sinds 2017 luidt: “Je leeft niet één keer. Je leeft elke dag.” Zij is (co-)auteur van verschillende online trajecten. Wie dit wenst kan vanaf 2025 een 1-op-1 begeleidingstraject starten met haar, in combinatie met OMNIGO 360 Plus.

Celine Croes

Holistisch Zangcoach

In 2018 verhuisde Celine met haar man en twee kinderen terug naar België. Na haar leven in Londen leek ze haar plek niet meer te vinden. Met veel ups en downs vervolgde ze haar zoektocht. Het duurde enkele jaren om te beseffen dat zingen haar natuurlijk medicijn bleek te zijn. Ze ontdekte dat het haar missie is om mensen hun stem (terug) te laten vinden en zo de wereld een beetje mooier te maken. Haar levensspreuk is daarom: “Ik zing niet omdat ik gelukkig ben, ik ben gelukkig omdat ik zing.” Zij is (co-)auteur van verschillende online trajecten. Wie dit wenst kan een 1-op-1 begeleidingstraject starten met haar, in combinatie met OMNIGO 360 Plus. Dit aanbod volgt binnenkort.

Katrien Debevere

Systemisch Coach

In 2017 kwam Katrien voor het eerst in contact met systemisch werk en opstellingen. Haar specialisatie hierin werd gevormd doordat haar training samenviel met het perinataal verlies van haar eerste dochtertje. Sindsdien is haar missie om miljoenen vrouwen wereldwijd op hun authentieke plek te zien zodat ze voluit hun leven kunnen nemen en doorgeven in vrije verbinding. Al van in haar puberjaren laat één spreuk zich horen, zien en voelen: “Never let fear interfere” . Wel een heel fijne uitdaging wanneer de expertise dan traumawerk wordt! Zij is (co-)auteur van verschillende online trajecten. Wie dit wenst kan een 1-op-1 begeleidingstraject starten met haar, in combinatie met OMNIGO 360 Plus. Dit aanbod volgt binnenkort.

  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Dé gids naar een leven vol mogelijkheden.

4 sleutels naar 360° vrijheid
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Jouw toegang tot 7 gratis Zielsbrieven

Zielsbrieven