Introductie tot onepage webdesign

22

September 2023

Elk bedrijf, zonder uitzondering, heeft vandaag de dag een website nodig. Echter, niet élk bedrijf heeft een complexe website nodig die bestaat uit meerdere pagina’s.

Misschien heb je al gehoord van het begrip “onepage website” of “singlepage website”: een website die slechts uit één pagina bestaat. Je kan zo’n website bij ons bestellen via het MINI WEB Package van OMNIGO Web Agency.

Dit soort website kan zeer interessant zijn in specifieke situaties. Je leest er meer over in dit blogartikel.

“Voordat je voor dit type website kiest is het belangrijk om te weten wat de voor- en nadelen zijn.”

Nadelen

Het is belangrijk om te weten dat deze vorm van webdesign bepaalde voordelen heeft, maar ook enkele duidelijke nadelen. Laten we beginnen met de nadelen.

Met name is deze vorm van webdesign absoluut niet optimaal voor SEO (vindbaarheid in Google) of andere vormen van lead generation.

Dus als je je website wilt omvormen tot een machine dat leads (potentiële klanten) genereert voor jouw zaak, is een one-page website meestal niet geschikt.

Wil je dit wel doen, of wil je een betere basis leggen om dit op een later moment te starten? Dan is ons CUSTOM WEB Package in combinatie met onze Partner Formule ideaal voor jou.

Voor wie is onepage webdesign het beste geschikt?

Indien je situatie overeenstemt met één van volgende mogelijkheden, kan het zijn dat een one-page website volstaat voor jou:

  • Ben je een freelancer en wil je jouw portfolio weergeven op een professionele manier?
  • Heb je een eventpagina nodig?
  • Wens je een brochurepagina met enkel basisinformatie en contactgegevens van je bedrijf?
  • Wens je een landingspagina om een marketingcampagne te ondersteunen?
  • Wil je een CV 2.0 via OMNIGO Vitae*?

*Dit is ons eigen volledig unieke concept waarbij we de CV voor altijd hebben heruitgevonden.

Hoe kan OMNIGO Business jou helpen?

Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel meer duidelijkheid hebt over deze vorm van webdesign en of dit geschikt is voor jou. Het beste is om even na te denken wat je met de website wilt bereiken zowel nu, als in de toekomst.

Misschien ben je op dit moment nog volop aan het starten, en je zou bij OMNIGO Web Agency een one-page website kiezen om zo enkele honderden euro’s uit te sparen ten opzichte van een CUSTOM WEB Package. Maar is dat wel de beste optie?

Je bent in elk geval welkom om een gratis en vrijblijvende Strategie Sessie te boeken. Dan bekijken we samen alle mogelijkheden en kunnen we je 1-op-1 adviseren. We zijn zeer flexibel en passen ons graag aan je huidige financiële mogelijkheden aan.

  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Dé gids naar een leven vol mogelijkheden.

4 sleutels naar 360° vrijheid
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Jouw toegang tot 7 gratis Zielsbrieven

Zielsbrieven