Proficiat met je keuze voor 360° vrijheid!

OPGELET: Gelieve onderstaande informatie aandachtig te lezen!

We hebben jouw betaling goed ontvangen! Maar opgelet:

Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail van “hallo@omnigo360.be” met jouw uitnodiging tot het Ledengedeelte. Het is zeer belangrijk dat je dit e-mailadres toevoegt aan jouw veilige afzenders of als contactpersoon, om te zorgen dat je al onze communicatie steeds in je inbox ontvangt. Zie je niks binnenkomen? Kijk dan in je ongewenste berichten (spam folder). OPGELET: Dit is vooral noodzakelijk als je een Gmail, Hotmail, Office365 of Outlook e-mailadres hebt!

Boek je GRATIS online Vrijheidscoaching Sessie (t.w.v. € 67,-)!

Senne hecht heel veel belang aan de persoonlijke aanpak van OMNIGO 360 en wil er zeker van zijn dat alle Plus Leden een duidelijk stappenplan naar hun 360° vrijheid creëren nadat ze starten met OMNIGO 360 Plus.

Daarom biedt hij tijdelijk voor elk nieuw Plus Lid een online 1-op-1 Vrijheidscoaching Sessie aan. Het is belangrijk dat je direct een afspraak boekt.

Lees hieronder in detail wat je van deze sessie kan verwachten, of plan NU jouw afspraak in via Sennes agenda:

Kan ik in 45 à 60 minuten nagaan wat vrijheid voor jou betekent en hoe je dit kan bereiken?

gratis online Vrijheidscoaching: De volgende stap naar jouw 360° vrijheid.

Beste vrijheidszoeker

In een rumoerige wereld is het soms moeilijk om de focus op onze innerlijke vrijheid te behouden. De wereld wilt ons laten geloven dat individuele vrijheid het onderspit moet delven voor de belangen van overheden en andere machthebbers.

Jij bent zonet gestart met het OMNIGO 360 Plus Lidmaatschap. Zo toon je aan dat je ook veel belang hecht aan jouw (toekomst in) vrijheid én dat je klaar bent om de controle hierover in eigen handen te nemen.

Daarom nodig ik je graag uit om een online Vrijheidscoaching Sessie (t.w.v. € 67,-) te plannen met mij persoonlijk. Dit is (tijdelijk) inbegrepen voor nieuwe leden!

Tijdens deze online Sessie van 45 à 60 minuten achterhalen we wat vrijheid voor JOU betekent. Dit is een coachend gesprek waarin we een persoonlijk traject uitwerken op maat van jouw doelen en mogelijkheden, met natuurlijk als vertrekpunt alles waar je toegang tot hebt via OMNIGO 360 Plus.

Jouw vrijheid is mijn missie. Je zal mijn passie, expertise en authenticiteit voelen tijdens het gesprek.

Ik raad je ten sterkste aan om meteen een Vrijheidscoaching Sessie in te plannen. Het is online, dus hoef je zelfs je huis niet te verlaten. Bovendien zal je zo veel efficiënter kunnen starten met je OMNIGO 360 Plus Lidmaatschap:

(Beperkte plaatsen beschikbaar)

Senne Trenson
OMNIGO 360
Eigenaar & Vrijheidscoach

“Nogmaals dank voor je genomen moeite en je authentieke persoonlijkheid.”

“Dankjewel voor het fijne gesprek; om te luisteren.”

“Ik kijk ernaar uit om te starten!”

Dit is hoe de sessie zal verlopen:

(Her)ontdek jezelf

Wie ben jij écht? Wat wil jij écht in je leven? Dat is waar we het aan het begin van ons gesprek over gaan hebben. Zo ontdek ik (en misschien jij ook) jouw onderliggende motivaties om vanaf nu met discipline, doorzetting en veerkracht aan jouw 360° vrijheid te werken.

Droom vs. werkelijkheid

Eens we samen hebben bepaald wat je écht wilt, kijken we naar welke tekorten je ervaart in jouw persoonlijk en professioneel leven. Waar is de kloof tussen droom en werkelijkheid het grootst? Je wordt je bewust van wat je in de weg zit om deze kloof te dichten.

Stappenplan

Op basis van alles wat we besproken hebben, creëren we samen een stappenplan naar jouw  360° vrijheid. Dit is een traject op maat van jouw persoonlijke doelen, mogelijkheden en vastgestelde thema’s.

Tijd voor ACTIE!

Nu is het aan jou. Na 45 à 60 minuten weet je exact hoe je stap voor stap jouw doelen kan bereiken, op welke termijn en welke rol OMNIGO 360 hierin zal spelen. Na de sessie kan je direct de eerste stappen zetten. Ik kijk er alvast van harte naar uit om je te leren kennen en een bijdrage te leveren bij jouw pad naar 360° vrijheid!

Plan nu je GRATIS online Vrijheidscoaching Sessie. Er kunnen wekelijks maximaal slechts 8 sessies ingepland worden.

  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Ontdek hoe je een leven vol mogelijkheden creëert.

Van tekorten naar overvloed webinar (Celine)
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Ontdek hoe je een leven vol mogelijkheden creëert.

Van tekorten naar overvloed webinar (Sophie)
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Haal maximaal rendement op je vermogen dankzij taxcertificaten.

TaxcertificatenPro MODULE
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Dé gids naar een leven vol mogelijkheden.

4 sleutels naar 360° vrijheid - Eveline Cleyman
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Dé gids naar een leven vol mogelijkheden.

4 sleutels naar 360° vrijheid
  • 50% 50%

Je bent er bijna!

Jouw toegang tot 7 gratis Zielsbrieven

Zielsbrieven