Op een 45-tal minuten tijd leer je van Senne Trenson, OMNIGO 360 Co-Oprichter & Coach, de sleutels tot vrijheid die Kenth en hij ook dagdagelijks toepassen. We delen concrete tips en stappen en die je kan zetten om JOUW vrijheid te bereiken. Wat dit ook moge betekenen voor jou. Wat je huidige situatie ook is.

Tip: Ontdek hier wat je mag verwachten en of deze Intro Seminar voor jou is!

We hebben het over volgende zaken:

 • Hoe word je financieel vrij, tijd vrij en locatie vrij?
 • Hoe realiseer je je dromen?
 • Hoe word je (opnieuw) gelukkig?
 • Hoe word je volledig vrij?
 • Hoe ervaar je innervrede?
 • Hoe kan je zielsgestuurd leven, met persoonlijke vrijheid en autonomie?
 • Hoe leef je een lang en gezond leven?
 • Hoe word je (opnieuw) flexibel én blijf je dit behouden? Ook nadat je 80+ bent!
 • Hoe bereik en behoud je jouw droomlichaam?
 • Hoe pak je dit alles aan? Ook wanneer je het gevoel hebt vast te zitten.

Bovendien leer je meer over de missie, visie en werkwijze van het OMNIGO 360 Ecosysteem.

Daarna volgt een uitgebreide info-sessie door onze OMNIGO Partner, Mie-Jeanne De Raeve over zelfvoorzienend leven. Dit is ook inbegrepen in je ticket en betekent dat de plaatsen nóg sneller zullen uitverkocht zijn. Dus wees er snel bij.

Deze Seminar is voor jou als:

 • Je wilt kennismaken met de bezielers van OMNIGO 360;
 • Je de sleutels wilt ontdekken die zij toepassen om hun vrijheid te bereiken;
 • Vrijheid belangrijk is voor jou;
 • Je het leven van je dromen wilt realiseren (ook als je heel groot denkt);
 • Je dit jaar de controle over jouw vrijheid wilt terugnemen;
 • Je vanaf nu 100% VOOR jouw vrijheid wilt kiezen en van ervaringsdeskundigen wilt leren hoe je dit stap voor stap kan aanpakken.
 • BONUS: Je wilt leren hoe je autonoom en onafhankelijk van derden zoals de overheid en nutsvoorzieningen bedrijven wilt leven (= zelfvoorzienend). Deze bijkomende info maakt van deze avond een absolute aanrader!

Opgelet: Omwille van onze persoonlijke aanpak, houden we uitsluitend kleinschalige events met maximum 20 personen. Lees dus snel verder en kies een Seminar op een datum die voor jou past, voordat alle tickets uitverkocht zijn!

Tientallen OMNIGO Community Leden kozen reeds om de controle over hun vrijheid terug te winnen. Ben jij de volgende? Je bent in elk geval van harte welkom. We kijken ernaar uit om te ontdekken wat vrijheid voor JOU betekent.

De sleutels naar JOUW vrijheid

Kenth en Senne zijn ervaringsdeskundigen op vlak van individuele vrijheid. Zij bewegen elke dag dichterbij hun ultieme vrijheid. In deze Seminar deelt Senne hoe ze dit doen en hoe jij dit óók kan doen voor JOUW vrijheid.

Kleinschalig en persoonlijk

Omwille van onze persoonlijke aanpak, hebben we slechts 20 plaatsen (tickets) per Intro Seminar. Wil jij kiezen voor vrijheid, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Schrijf je snel in voor een datum naar keuze.

Toegankelijk

Onze presentatie is interactief en duurt ongeveer 45 minuten. Hierna voorzien we tijd om vragen te beantwoorden en verder te verbinden met elkaar.

Weggeefactie

Op het einde houden we een weggeefactie voor de aanwezigen én word je, als je dit wenst, volledig gratis OMNIGO Community Lid met heel wat voordelen.

BONUS: Gastspreker

Na onze Intro Seminar zal onze OMNIGO Partner, Marie-Jeanne een uitgebreide info-sessie geven over zelfvoorzienend leven. Dit is een belangrijke vorm van vrijheid voor elk individu en maakt van deze avond een absolute aanrader!

Waar?

Pastoor Slossestraat 1, 8800 Rumbeke (Roeselare) (PC Den Hazelt), met gratis parkeermogelijkheid.

Wanneer?

Dinsdag 21 februari en donderdag 23 februari

Tijdstip?

Check-in vanaf 18:30, start presentatie stipt om 19:00.

Extra’s?

Gratis water, thee en koffie + BONUS Gastspreker

Tarief?

€ 15,-/pp via overschrijving naar onze OMNIGO Partner. Zie details:

De positieve ervaringen van onze Community spreken boekdelen

"Ik wist niet goed wat het ging zijn; het was ongekend voor me. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb. Het gevoel van mensen die ook met zo’n dingen bezig zijn, vragen over de toekomst, de maatschappij, wat doen wij allemaal, is dit wel normaal dat we zo moeten of willen leven, doen wat ons opgelegd wordt,... Gevoel van gelijkgestemden vond ik fijn."

Jolien B. - Vlaanderen

"Het helpt ook als je iemand hebt waarop je kan terugvallen in onzekere tijden. Zo'n introductie seminar heeft me overtuigd van hun goede bedoelingen om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling naar individuele vrijheid."

Luc D. - Vlaanderen

"Ik had een enorm aangenaam gesprek die er mij toe aanzetten om even na te denken hoe ik beter met mijn fysieke grenzen kan omgaan. Stof tot nadenken dus..."

Wendy V. - Vlaanderen

"Het gesprek was zeer verhelderend. Het heeft me weer doen dromen van hoe ik de toekomst wil zien voor mezelf."

Jacqueline R. - Vlaanderen

“Nogmaals dank voor je genomen moeite en je authentieke persoonlijkheid.”

Hieronder vind je de overschrijving gegevens voor reservatie van je Intro Seminar ticket(s) op een datum naar wens*.

Opgelet: Slechts 20 tickets beschikbaar per Seminar!

 • Bedrag: € 15,00 per persoon (mag in één overschrijving indien meerdere personen, bv. als je met 2 komt, schrijf je € 30 over met mededeling zoals hieronder omschreven)
 • Rekeningnummer: BE85 0001 723 696 06
 • Op naam van: Mie-Jeanne De Raeve
 • Mededeling: De gewenste datum (dinsdag 21 februari of donderdag 23 februari) en hoeveel personen (Pas dan is je inschrijving in orde)

*Passen bovenstaande datums niet voor jou? Geen zorgen! Het voorjaar is gevuld met Intro Seminars in Oost- en West-Vlaanderen. Er is ongetwijfeld een avond waarop je aanwezig kan zijn! Bekijk het overzicht hier en kies een locatie en datum naar wens.