Kan ik in 45 à 60 minuten nagaan wat vrijheid voor jou betekent en hoe je dit kan bereiken?

gratis online Strategie Sessie: De eerste stap naar jouw vrijheid.

Beste vrijheidszoeker

De voorbije jaren wordt onze vrijheid ons meer en meer afgenomen. Het lijkt wel alsof dit niet langer een basisrecht is. De wereld wilt ons laten geloven dat individuele vrijheid het onderspit moet delven voor de belangen van overheden en andere machthebbers.

Om dit een halt toe te roepen en zij die het willen te helpen om hun individuele vrijheid terug te winnen, heb ik samen met Kenth OMNIGO 360 opgestart. Vind jij jouw vrijheid ook heel belangrijk?

Dan nodig ik je graag uit om een gratis Strategie Sessie (t.w.v. € 67,-) te plannen met mij persoonlijk.

Tijdens deze online Sessie van 45 à 60 minuten achterhalen we wat vrijheid voor JOU betekent. Dit is een coachend gesprek waarin we een persoonlijk traject uitwerken op maat van jouw doelen en mogelijkheden.

Jouw vrijheid is mijn missie. Je zal mijn passie en expertise voelen tijdens het gesprek.

Ik raad je ten sterkste aan om meteen een Strategie Sessie in te plannen. Doordat het online is, hoef je zelfs je huis niet te verlaten. Het is bovendien volledig vrijblijvend. Dat betekent dat je alleen maar (vrijheid) kan winnen!

(Beperkte plaatsen beschikbaar)

Senne Trenson
OMNIGO 360
Co-Oprichter & Vrijheidscoach

“Nogmaals dank voor je genomen moeite en je authentieke persoonlijkheid.”

“Dankjewel voor het fijne gesprek; om te luisteren.”

“Ik kijk ernaar uit om te starten!”

Dit is hoe de Sessie zal verlopen:

Vragenlijst vooraf

Na het inplannen van je Sessie vul je een vragenlijst in. Op basis van jouw antwoorden vorm ik een eerste beeld over wat vrijheid voor jou betekent.

Droom vs. werkelijkheid

De focus doorheen het gesprek ligt volledig op jou en jouw vrijheid. We bouwen samen verder op de vragenlijst die je op voorhand invulde. We achterhalen waar je tekorten voelt in jouw vrijheid en waar de kloof tussen droom en werkelijkheid het grootst is.

Stappenplan

Op basis van alle info die je me hebt gegeven stellen we samen een traject op maat van jouw doelen en mogelijkheden op. Dit traject kan je met of zonder onze hulp aanvatten.

Bereik JOUW vrijheid!

Na 45 à 60 minuten weet je exact hoe je stap voor stap jouw doelen kan bereiken en op welke termijn. Na de Sessie kan je direct de eerste stappen zetten. Ik kijk er alvast van harte naar uit om een bijdrage te leveren bij jouw pad naar vrijheid!

Plan nu je GRATIS Strategie Sessie. Ik kan wekelijks slechts een beperkt aantal afspraken inplannen.