OMNIGO Promotions

Met dit Luik bieden we OMNIGO Pro Studenten exclusieve toegang tot de OMNIGO Promotions Shop. Daar plaatsen we besparingen voor producten en diensten in diverse sectoren waar we zelf in geloven en (meestal) ook zelf gebruiken.

Verwacht daarnaast ook toegang tot extra begeleiding van OMNIGO Partners aan betere tarieven dan beschikbaar is voor het publiek.

Dit platform is gecreërd om je te helpen met het toepassen van de eerste stap van onze Wealth Vrijheidsstrategie: slim besparen.

Enkele voordelen voor onze Studenten op een rijtje.

Exclusieve besparingen

Voor veel van de besparingen op OMNIGO Promotions geldt dat deze kortingen nergens anders te vinden zijn. Wij hebben ze onderhandeld voor jullie.

Extra 1-op-1 begeleiding

Op de Shop vind je ook verwijzingen naar OMNIGO Partners die jou in hun specifieke expertises extra begeleiding kunnen bieden; altijd aan een beter tarief.

Diverse sectoren

We richten ons op een brede waaier aan producten en diensten. De belangrijkste voorwaarde is dat ze bij onze waarden en normen passen en dat we er 100% kunnen achter staan. Voor transparantie vermelden we als we geen eigen ervaring hebben.

Regelmatig nieuwe deals

Onze betrachting is om gemiddeld minstens één nieuwe aanbieding per maand op de OMNIGO Promotions Shop te plaatsen. Zo zorgen we voor een gestage toename in het aanbod en kan je genieten van de besparingen die voor jou relevant zijn.

Community gestuurd

Behalve vanuit onze eigen ervaringen, luisteren we ook graag naar onze Community om producten en diensten toe te voegen die zij nog missen.

Filterfunctie

Op termijn zal de Shop complexer worden, met veel verschillende producten en diensten in diverse niches. Een filterfunctie maakt de navigatie dan eenvoudig.

Meer vrijheid

Dankzij leuke acties, besparingen en speciale deals, haal je méér vrijheid uit elke euro. Want, vrijheid, dat is uiteindelijk waar het altijd om gaat bij ons.

EducationPro

Enkel wanneer je Pro Student wordt van OMNIGO Education, kan je toegang krijgen tot de OMNIGO Promotions Shop.

… En nog veel meer!

Of kies hier een andere OMNIGO 360 Intro.
Of ontdek hier de OMNIGO Promotions website.